Resultaten van Kleine Goede Doelen zichtbaar

Resultaten van Kleine Goede Doelen zichtbaar

 

 

 

Op 25 juni is de geheel vernieuwde website kleinegoededoelen.nl gelanceerd. Op deze site kunnen Nederlandse stichtingen die werkzaam zijn op het gebied van ontwikkelingssamenwerking hun verhalen vertellen. Verhalen over resultaten die zij samen met hun partnerorganisaties hebben behaald. Alle verhalen van de stichtingen die in 2014 aan de verhalenwedstrijd van Wilde Ganzen en Partin  hebben deelgenomen staan erop, evenals de winnende foto’s. 

Via de vernieuwde website kunnen kleine stichtingen als collectief het Nederlandse publiek er van op de hoogte stellen dat hun werk er toe doet. Dat er overal ter wereld initiatieven zijn die mensen verder helpen. En dat gewone Nederlandse burgers daaraan bijdragen. Stichtingen werkzaam op het gebied van ontwikkelingssamenwerking kunnen hun verhaal blijven insturen.

Kijk voor u uw verhaal schrijft ook nog even bij het hoofdstuk Verhalen vertellen in de toolkit en vergeet niet om een duidelijke rol voor de partnerorganisatie te beschrijven.

De website voorziet verder in handige tips, actueel nieuws, relevante links en nuttige informatie voor organisaties werkzaam op het gebied van ontwikkelingssamenwerking.

Reacties