Engelse versie toolkit compleet!

Engelse versie toolkit compleet!

 

 

 

Sinds vorig jaar hebben we er bij Wilde Ganzen hard aan gewerkt om onze Communicatietoolkit niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels te publiceren. Zodat je projectpartners in het buitenland mee kunnen profiteren van alle tips, trucs en weetjes over communicatie. Vandaag staat het laatste hoofdstuk online!

Het negende hoofdstuk van onze Communicatietoolkit gaat over hoe je zelf een (bescheiden) bijdrage kunt leveren aan verandering in de wereld, door bijvoorbeeld te letten op de duurzaamheid van producten en diensten die je afneemt. In je projectcommunicatie kun je de nadruk leggen op verbindingen tussen jouw land en je projectland, en wat mensen hier kunnen doen om het leven van mensen elders te stukje makkelijker te maken. Niet per se door het geven van geld of goederen; maar door in hun eigen leefomgeving aandacht te vragen voor mondiale kwesties als eerlijke handel, klimaatverandering, energiezuinig leven en duurzaam consumeren.

Wilde Ganzen heeft speciaal een Engelstalige versie van de Toolkit ontwikkeld, om de ervaringen en trainingen uit het Reframing the Message-programma te kunnen delen met organisaties buiten Nederland. Bijvoorbeeld je projectpartners in het buitenland, maar ook Europese organisaties die werken aan hetzelfde thema van communicatie en ontwikkelingssamenwerking.

Nieuwsgierig? Ga dan nu naar de Engelstalige Communicatietoolkit!

En wil je de Toolkit verder verspreiden onder je partners? Download dan onze Engelstalige flyer.

Reacties