Change the Game Academy Live

Change the Game Academy Live

Lancering Change the Game Academy
Vandaag heeft Wilde Ganzen, samen met partnerorganisaties, de Change the Game Academy gelanceerd. Hét platform dat lokale organisaties ondersteuning biedt bij fondsenwerving in hun eigen land en lobby met de overheid. De website staat vol met e-learning cursussen, toolkits, inspirerende succesverhalen en er is een uitgebreide bibliotheek.

Lokale werving & lobby

In steeds meer landen is er een groeiende middenklasse. Lokale fondsenwerving kan dan zeer succesvol zijn bij het bestrijden van armoede. Dat versterkt de lokale kracht, waardoor de bevolking minder afhankelijk wordt van buitenlandse steun. Daarnaast is het belangrijk om te lobbyen bij de overheid in deze landen, om haar te stimuleren verantwoordelijkheid te nemen voor maatschappijopbouw. Bijvoorbeeld op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en water & sanitatie.

Reframing

Bij een nieuwe manier van communiceren (reframing) hoort ook een nieuwe manier van denken over internationale samenwerking en partnerschappen. De Change the Game Academy biedt daar een mooi handvat voor. Bekijk de Academy op www.changethegameacademy.org.

Launch Ethiopia

CTG Launch-Kenya small

launch India klein

launch Brazil klein

Launch Uganda klein

 

 

Reacties